Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Muskelknuten

"Hälsan är summan av alla sjukdomar man inte har"

WEBSHOP

Unicity har ett engagemang i utvecklingen av förstklassiga kosttillskotts produkter.Tack vare vårt omfattande produktutvecklingssystem kan vi säkerställa att våra produkt recept är effektiva, högvärdiga, balanserade och säkra. Alla våra produkter baseras på grundlig vetenskaplig forskning. Effektiviteten hos komponenterna stöds av publicerade kliniska studier där referensmaterial ingår.

Unicity:s vetenskapsmän samarbetar inom ramen för sin verksamhet även med andra forskare och specialister vid världsledande forskningsinstitut, universitet och kliniker. Detta vetenskapliga forskningsnätverk sträcker sig från Australien via Sydostasien och Europa till USA.

Vårt vetenskapliga åtagande erhåller internationellt erkännande: vi presenterar våra forskningsresultat regelbundet vid branschkonferenser, och 11 av våra kosttillskotts produkter – däribland Bios Life® - finns listade i den renommerade “Physicians´Desk Reference“ (handbok för läkare, kliniker och terapeuter i USA).

Mer prod info. Leverans tid 4-6 dagar

unicity balance.pdf (PDF — 348 KB)

Unicity balance

Unicity balance är en innovativ produkt med enbart naturliga ingredienser och som står för det mest anmärkningsvärda genombrottet under dom senaste 30 åren inom vikt och kroppsfettskontroll. När det används tillsammans med sund näring och en aktiv livsstil, hjälper balance med sina naturliga, patenterade ingredienser . på ett naturligt sätt att kroppsfettet på en sund nivå. Unicity balance hjälper dig att: - minska de onda kolesterolet - bibehålla en normal funktion hos mat smältningsenzymerna - tillföra vitaminer och mineraler - öka fettförbränningen - minska trötthet - stabilisera blodtryck - hålla immunsystemet på en normal nivå

Pris: 142,80 €

Unicity balance
€142.80

Mer prod info. Leveranstid 4-6 dagar.

LCVanilla_S.pdf (PDF — 270 KB)

Unicity Complete

Lean complete är ett proteintillskott rikt på vitaminer och mineraler som fungerar utmärkt som måltidsersättning. Tidsbrist och bekvämlighet leder ofta till att man helt enkelt hoppar över vissa måltider eller äter snabbmat. konsekvenserna av denna ensidiga och näringsfattiga kost yttrar sig ofta som allmän orkeslöshet.

Pris: 117,60 €

Unicity Complete
€117.60

Mer prod info. Leveranstid 4-6 dagar.

Matcha_S.pdf (PDF — 453 KB)

Unicity Matcha

Unicity Matcha är en uppfriskande dryck med granat äppel-blåbärssmak, som kan ge ditt liv mer kraft och vitalitet. Den innehåller en blandning av naturliga ingredienser, som t ex vårt exklusia japanska Chi-Matcha grönte pulver med ceremonikvalitet.

Pris: 131,04 €

Unicity Matcha
€131.04

Mer prod info. Leveranstid 4-6 dagar

matcha x.pdf (PDF — 1 MB)

Matcha X PM

För dom som kämpar med att gå ner i vikt med traditionella metoder, erbjuder Matcha X användarna en produkt som ökar ämnesomsättningen, sätter fart på fettförbränningen och ger den energi som behövs för att lyckas bättre i din träning.

Pris: 151,76 €

Unicity Matcha
€151.76

Matcha är fylld av antioxidanter som kallas katekiner(en typ av polyfenoler), och eliminerar därmed friaradikaler. saktar ner åldrandet och optimerar din förbränning.

Rikedomen av klorofyll i Matcha ger idealiska föryngrande egenskaper. Det tillför syre till dina celler, återbildar dom och bygger upp blodet. Som rengörare neutraliserar det fria radikaler, oskadliggör fria radikaler, oskadliggör toxiner och dämpar strålningsskador.

Det naturligt förekommande koffeinet och theofyllinet stimulerar vakenhet och ger mental vakenhet, vilket gör det till ett nyttigare alternativ till energidrycker och kaffe. Dessutom sker absorberingen i blodet mycket diskret, vilket motverkar de ökända energidalar som kommer med de flesta koffeinhaltiga drycker.

Mer prod info. Leveranstid 4-6 dagar

Cleanse_PS_SE.pdf (PDF — 450 KB)

Unicity Cleanse (clear start)

En frisk tarmflora innehåller miljoner av mikroorganismer. Men flera faktorer, såsom stress, dålig kosthållning och hårt medicinerande kan störa balansen och ha en negativ effekt på vårt välbefinnande

Pris: 151,20 €

Unicity Cleanse (clear start)
€151.20

SuperGreen_PS_SE.pdf (PDF — 159 KB)

SuperGreen

Super klorofyll

Pris: 18,00 €

SuperGreen
€18.00

Supergreen

Upplev balans på naturlig väg.Super Green™ är en produkt som innehåller mild,

koncentrerad klorofyll, i form av klorofyllin från alfalfa, samt niacin, i form av niacinamid. Niacin, eller vitamin B3, är ett vattenlösligt vitamin.

Bra niacinkällor i kosten är:

jäst, kött. fågel, fisk, lax, tonfisk

baljväxter, gröna bladgrönsaker  

Niacin hjälper till att:

- minska trötthet och utmattning

- frisläppa energi som behövs i kroppen

- upprätthålla en normal funktion hos nervsystemet 

- upprätthålla en normal psykologisk funktion 

- bibehålla normalt fungerande slemhinnor 

- upprätthålla hudens normala funktion

Mer prod info (eng). Leveranstid 4-6 dagar.

CMPlex_Cap_E.pdf (PDF — 309 KB)

CM Plex

I form och vital

Pris: 53,00 €

CM Plex
€53.00

CM Plex

Innovativa näringsämnen som ger inre vård och som samtidigt upprätthåller, stärker och stabiliserar leder och ligament.

Mer prod info (eng). Leveranstid 4-6 dagar.

OmegaLife3_E 1.pdf (PDF — 119 KB)

Omega 3

Omega 3

Innehåller 60 kapslar

Pris: 20,00 €

Omega 3
€20.00

Fett är inte bara fett. Från den stora gruppen omättade, essentiella fettsyror så spelar omega 3 fettsyror en viktig roll för den mänskliga organismen.

0