Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Muskelknuten

"Hälsan är summan av alla sjukdomar man inte har"

Primeshape challenge

PrimeShape Challenge bevisade produkter som fungerar! Den bästa tiden för att komma in i det främsta av ditt liv var inte för tio år sedan. Den näst bästa tiden är Nu.

Effekten av Unicity huvudprodukter förstärks i kombination med förbättrad kost, konsekvent träning, pågående utbildning, och positiva relationer. Mer än att bli mer hälsosam eller gå ner i vikt, syftar Unicitys produkter till att uppmuntra en ambitiös vision om framgång – Men du behöver inte göra det ensam.

Primeshapes 90 dagars Program förser varje deltagare med en personlig coach som ger utbildning, ansvar och vägledning för att individer verkligen blir engagerade i sina exceptionella insatser. Du kommer att åstadkomma stora saker under dessa 90 dagar och ännu större prestationer för resten av ditt liv. Unicitys helt naturliga produktlinje har under 23 år hjälpt människor att må bättre. Produkterna finns med i den amerikanska läkarboken PDR och rekommenderas till mängder av patienter i USA som lider av övervikt, diabetes och/eller hjärt- och kärlsjukdomar - detta trots att det INTE är ett läkemedel.

Definiera Din PRIME. Hur skulle du beskriva ditt absolut bästa liv? För vissa innebär det ett ökat självförtroende. För andra att ha hälsan för att kunna uppfylla en livslång dröm. Oavsett hur ditt bästa liv skulle se ut, så förtjänar DU att leva det. Det är inte försent!

Just nu erbjuder vi 90 dagars hälsoprogram för en kostnad av 8kr/dag och kostnadsfri hälsocoaching.

Med hälsoprogrammet kommer du:                  

- att minska 1 kg i veckan

- mer energi och motivation

- minskar sötsuget och hunger

- blodtrycket och blodsockret balanseras

- blodfetterna sänks

- kroppen rensas på slaggprodukter

- tarmhälsan förbättras

- den biologiska åldern sänks

Din enda kostnad är maten du köper i din mataffär som du alltid gör samt näringstillskotten som kostar dig 8kr /dag.

Den personliga hälsocoachingen är helt kostnadsfri.

Om du inte blir nöjd med produkterna så har vi en 60 dagars nöjdkundgaranti, då får du dina pengar tillbaka!                       

Så vad har du att förlora? Inget, bara allt att vinna.

Beställ ditt paket nu.

För att komma igång och för mer info, kontakta mig på 021/147390.

UNICITY CORE Unicitys helt naturliga produktlinje har under 23 år hjälpt människor att må bättre. Produkterna finns med i den amerikanska läkarboken PDR och rekommenderas till mängder av patienter i USA som lider av övervikt, diabetes och/eller hjärt- och kärlsjukdomar - detta trots att det INTE är ett läkemedel.

UNICITY BALANCE

Unicitys flaggskepp har de senaste 20 åren varit Bios Life formuleringarna. Vilka är baserade på en patentskyddad och kliniskt bevisad fibermatris. Den senaste utgåvan av denna bevisade blandning är Unicity Balance. En noggrann blandning av fibrer och andra viktiga näringsämnen som när de intas konsekvent och på rätt sätt kommer att stödja en balanserad blodsockernivå, främja en hälsosam matsmältning och reducera fettreserverna.

UNICITYCOMPLETE En utsökt måltidsersättning som förser din kropp med högkvalitativt protein samt naturliga fibrer, vitaminer och mineraler för att säkerställa en fit, energirik och näringsfylld kropp. Med bara de bästa ingredienserna förser Unicity Complete din kropp med det dagliga bränsle den behöver för att starta igång din ämnesomsättning. Den här noggranna kombinationen kommer att bygga muskler och bygga ditt liv.

UNICITYMATCHA Ditt livs ambitioner ska inte vara begränsade av fysisk trötthet eller mental utmattning. Unicity Matcha siktar på att ingjuta kraft i din kropp och ditt sinne. Ge dig den vitalitet och klarhet du behöver för att fullt ut uppleva livet. Denna noggrant utvalda japanska chi-oka matcha med ceremoniell kvalitet är rik på antioxidanter och andra viktiga näringsämnen. Den är formulerad för att öka energi och mental koncentration samt att bränna fett.

UNICITYCLEANSE

Ett kraftfullt, renande system. Unicity Cleanse innehåller helt naturliga utrensnings- och matsmältningsprodukter för att neutralisera och driva bort gifter, avfall och parasiter och avlägsna dem från din kropp. Innehållande UNICITYLIFIBER, UNICITYPARAWAY PLUS och UNICITY ALOE VERA agerar den som en mild borste som rensar hela ditt matsmältningssystem.

0