Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Muskelknuten

"Hälsan är summan av alla sjukdomar man inte har"

Om mig

JAG SOM DRIVER Muskelknuten heter Marko Tunturila, har arbetat med massage och friskvård sedan 23 år tillbaka.Jag jobbar som massageterapeut, kostrådgivare och personligtränare.Mina utbildningar har jag fått på Axelssons gymnastiska institut, Pauluns näringscenter och Personal trainingschool i Stockholm. Är certifierad genom Branschrådet svensk massage och medlem av kroppsterapeuternas yrkesförbund.

Jag har även arbetat i Dubai som friskvårdscoach för ett företag som heter ”The One” där jag tog hand om personal vad gäller massagebehandlingar och kostrådgivning. Har även varit iväg en längre period till Västindien och jobbat som massör och personligtränare på lyxkryssare i Karibiska övärlden.

Efter att ha jobbat inom verkstadsindustrin i några år bestämde jag mig för att göra något helt annat, hade tröttnat på det lite monotona arbetstempot och ville ha ut mer av mitt arbete, hade sneglat lite på kurser inom massage och en dag bestämde jag mig för att anmäla mig till Axelssons kurser vilket jag aldrig ångrat. Därefter har jag även utbildat mig vidare inom kostrådgivning, laserterapi och personligträning, vilka är oerhört bra komplement i mitt arbete.