Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Muskelknuten

"Hälsan är summan av alla sjukdomar man inte har"

MATCHA

Vägen till framgång kantas ofta av bakslag, problem och rädsla för misslyckande. Att kämpa på för att nå dina mål är en utmaning. Ett japanskt talesätt sammanfattar denna resa: “Att börja är enkelt; att fortsätta är svårt.” Så när vi stöter på utmaningar, måste vi se till att både våra tankar och kroppar är redo om vi vill lyckas.

Unicity har använt sig av något som Zen-munkar har använt i århundraden för att förstärka sitt fokus och förbättra meditationen. Detta elixir är UNICITYMATCHA – ett fint pulvriserat grönt te som kan ge dig den själsstyrka och stöd som du behöver för att bekämpa oddsen

Navigera med Matcha

Denna Chi-Okablandning, rik på antioxidanter och andra viktiga näringsämnen, tillhandahåller en naturlig energikälla och förbättrad mental klarhet. När du än behöver det, njut av att dricka Matcha för att få hjälp att:

  • Öka vakenhet och fokus;
  • Bidra med vitalitet och harmoni till kropp och själ;
  • Minska stress och förbättra koncentrationen;
  • Bidra till normal, energigivande ämnesomsättning;
  • Bidra till skydd av celldelar mot oxidativa skador.

Med regelbunden konsumtion av Matcha, uppstår en subtil styrka från cellnivå. Du kommer finna kraft att bekämpa svårigheter. Du kommer att utveckla en entusiasm för att ta dig an nya utmaningar. Allra viktigast, du kommer att känna modet i din själ och lära dig att lita på det vägval den får dig att följa.

Hur det fungerar

Det som gör Matcha unikt är att det inte är blötlagt som de flesta tesorter; hela tebladet konsumeras i pulverform. Du drar därför nytta av 100 % av dess näringsämnen – inklusive klorofyll, protein och kostfiber. Matcha har både läkande och förebyggande effekter som hjälper till att:

Rengöra och Återställa: Den japanska filosofen Taisen Deshimaru gav rådet, “Tänk med hela din kropp.” Mängden klorofyll i Matcha gör det till en idealisk återupplivare. Den för in syre i dina celler, och får dem att förnyas och stärkas. Den fungerar som en uppfräschare och neutraliserar fria radikaler, oskadliggör toxiner och förbättrar strålningsskador.

Främja ämnesomsättningen: Matcha är fylld av antioxidanter som kallas katechiner (en sorts polyfenoler), och eliminerar därför fria radikaler, saktar ner tecken på åldrande, och optimerar din ämnesomsättning.

Minskar trötthet: Det naturligt förekommande koffeinet och teofyllinet i Matcha stimulerar medvetenhet och ger mental klarhet, vilket gör det till ett nyttigare alternativ till klassiska energidrycker och kaffe. Dessutom är dess absorbering ut i blodet lika diskret som dess upplösning, vilket skyddar mot det ökända ruset som kommer med de flesta koffeinhaltiga drycker.

Lugna ner tankarna: Skuggväxter som Matcha producerar L-theaniner. Dessa aminosyror lugnar hjärnan utan att göra dig slö. I kombination med koffein och teofyllin, genererar L-theaninerna en tydlig ram för tankarna, vilket gör det möjligt för dig att avgöra vad som behöver göras och hur. Lao Tzu, filosof i det gamla Kina, observerade, “För den stillastående tanken, ger hela universum upp.”

Två formler

Varje formel av Matcha kommer att hjälpa dig att främja din ämnesomsättning, öka din energi och förbättra din mentala klarhet.

Matchas Chi-Okablandning för Naturlig Energi har ytterligare fördelar för ökad energi. Matcha för Energi är framtagen med granatäpple, blåbär och vitamin C och levererar därmed antioxidanter och andra viktiga näringsämnen till din kropp – vilket förbättrar uppmärksamheten, minskar stress och bidrar till en energifrämjande ämnesomsättning.

Matchas Chi-Okablandning för Naturligt Fokus har ytterligare fördelar för mentalt fokus. Matcha för Fokus innehåller mindre naturligt förekommande koffein, men ger ändå en extra energikick – och hjälper dig att öka vakenheten, minska stress, uppnå en zen-liknande tankestatus och förbättra koncentrationen.

Historik

För cirka 850 år sedan reste den japanske zen-forskaren Eisai Nyoan till Kina för att få en djupare förståelse för Buddhismen och för meditationskonsten. Han återvände till Japan som Zen-mästare, redo att dela med sig av sina filosofier. Men upplysthet var inte allt Eisai hade att dela med sig av. Han förde även med sig hemligheten om Matcha och sade till sina följare, “Drick massor av det, så kommer energin och själen att återfå sin fulla styrka.” Andra Zen-munkar upptäckte och använde sig snabbt av kraften från den uppfriskande drycken. De använde den för att centrera sina tankar och samla den energi som krävdes för meditativa övningar.

Idag härstammar Unicitys Chi-Oka Matcha från samma 850 år gamla plantager som de där Zen-munkarna odlade sina gröna te-träd. Några veckor före skörden, täcks träden av tunga tygstycken. Den skuggiga miljön får löven att fyllas av klorofyll i ett försök att absorbera så mycket solljus som möjligt. Detta ger Matcha dess vackra ljust jadegröna färg. Skörden sker bara en gång per år. Tränade skördare, med förmåga att skilja ut de yngsta och friskaste löven, plockar de bästa produkterna under en femdagarsperiod i maj. När man har fastställt att varje dos te håller samma förstklassiga standard, torkas löven försiktigt och mals sedan mellan granithjul till ett fint pulver.

BÖRJA NU

För att beställa 30 dagars förbrukning av Matcha, BÖRJA NU.

För mer info: www.mymatcha.se

Youtube: matchagreen

0