Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Muskelknuten

"Hälsan är summan av alla sjukdomar man inte har"

Mat är vårt bränsle.

Vet du om att kroppen gör energi av maten vi äter? Vilket energi behov har en fysiskt aktiv person? Risken är att de flesta av oss inte har varit särskilt välinformerade om frågor som dessa. Man behöver dock inte vara elitidrottare för att dra nytta av sportnäring. Om du är intresserad av att förbättra din prestations nivå, vare sig det gäller på jobbet, i hemmet eller på gymet, så har du nytta av att kunna lite mer om näringslära och fysiologi.

Vi talar om kolhydrater, fett och proteiner, vitaminer och mineraler. Vi behöver näring från samtliga fem för att fungera på ett bra sätt.

Näringslära har genomgått en revolution. Ny forskning har gjort det klart för oss hur otroligt viktigt det är att hålla blodsockret under kontroll, eftersom det kan påverka hjärt o kärlhälsan, diabetesrisken, aptiten, fettförbränningen, prestationen, koncentrationsförmågan, åldrandet och risken att drabbas av cancer.

Det är en fantastisk vetenskap eftersom man aldrig blir fullärd och det alltid finns mer att upptäcka. Det ger en otrolig drivkraft mot nya framsteg både på det personliga kunskapsplanet och inom forskningen.

Näring var förr enbart något nödvändigt för att man skulle överleva. Idag är det ett sätt att optimera prestation, hälsa och välmående. Mat är inte bara byggstenar och energi för överlevnad, utan så mycket mer. Vissa näringsämnen har t ex förmågan att påverka arvsmassan (DNA) och kan därför styra viktiga processer i kroppen. Andra näringsämnen inverkar på din hormonproduktion, och rätt näring på hormonell nivå bidra till en bättre prestation och hälsa. Näringsläran har särskilt upphöjts bland tränande eftersom kosten utgör en stor del av resultatet och dålig kost ger dålig prestation.

Isodieten

Det finns idag ett oändligt antal dieter som utlovar snabba resultat på vågen. Det rör sig om alltifrån olika pulverdieter till att ta bort en del näringsämnen ur maten. Det finns många olika vägar vad gäller viktminskning och håller man sig till planen så håller dom flesta dieter. Men, som så många gånger förr så blir resultatet kortvarigt och sker på bekostnad av hälsan.

Det som måste ingå är att den ska vara lätt att hålla, vara sund, innehålla alla näringsämnen och vara matmässigt tillfredsställande.

Det jag förespråkar är Isodieten. Isodieten är framtagen för dig som vill gå ner i vikt, men den passar även dom som har högt blodsocker, är diabetiker. Metoden är inte krånglig utan är en metod som ger snabba resultat och som är bestående. Inte nog med det, den är oxå GLUTENFRI vilket passar känsliga magar.

Iso står för isokalorisk diet vilket innebär att fördelningen av energin är jämn mellan kolhydrater, fett och protein. Den innehåller den bästa kvaliteten som tagits fram av GI, lågkolhydratkost, högproteinkost och fett. Genom isodieten får du det bästa av alla metoder som finns, men det du slipper är alla negativa effekter som följer många av dom.

- Isomat har lågt GI och håller blodsockret stabilt.

- Isomat är rik på protein och fibrer som har erkänt mättande egenskaper.

- Isomat har ett balanserat fettinnehåll vilket är viktigt.

- Isomat ger varaktiga resultat.

- Isomat passar alla- både gammal som ung.

- Isomat kan du hålla dig till genom hela livet.

Vill man nå snabba och bestående resultat och testa en diet som inte är svår att förstå sig på, isåfall är isodieten nånting att tänka på.